W czarnej, dużej ale zgrabnej, plastikowo stalowej obudowie zamocowanej na stalowej czarnej bransolecie zamknięto czasomierz, barometr, wysokościomierz i na dodatek cyfrowy kompas. Fajne urządzenie. Ciężko się tu do czegoś przyczepić bo wykonanie jak to w przypadku pozostałych produktów Casio jest na bardzo wysokim poziomie, wygląd jest ekstra a obsługa nie sprawia żadnych problemów. Bransoleta co prawda mogłaby być odrobinę szersza w stosunku do koperty ale myślę, że większość osób nie zwróci na to uwagi. W czarnym kolorze ten zegarek prezentuje się nadzwyczaj fajnie. Trudno mi wypowiadać się na temat dokładności wskazań wysokościomierza, barometru czy też kompasu jednak nie wierzyłbym im tak do końca. Termometr w chwili gdy mamy zegarek na ręku, pokazuje jakieś dziwne odczyty typu 32 stopnie w pomieszczeniu gdzie faktycznie jest 22 ale tak mają wszystkie zegarki z termometrami. Chcesz prawdziwego odczytu? Zdejmij zegarek na kilkanaście minut. Fajną rzeczą jest brak baterii, zegarek posiada ogniwo ładowane za pomocą wbudowanego panelu słonecznego także aby działał po prostu potrzebuje trochę światełka. Ogromną zaletą jak dla mnie są monstrualne wręcz cyfry na ogromnym wyświetlaczu, pozwalają na szybki odczyt czy to godziny czy też czasu ze stopera właściwie w każdych warunkach. Zegarek posiada oprócz wymienionych już funkcji stoper z dokładnością pomiaru 1/100 mierzący czas do 10h(cienko), maksymalnie (tu znów cienko) 60 minutowy timer, czas światowy, pięć alarmów oraz iluminator mogący pracować w kilku trybach, manual, auto, full auto. Z rączką na sercu mogę stanowczo ten model polecić. Fajny:)
(tylko cena lipna i ten timer i jeszcze stoper)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum